Загрейте фурната на 180 градуса. Намаслете и набрашнете форма за печене.
Разбийте яйцата и захарта до побеляване.
Добавете разтопеното масло, олиото, млякото и есенцията ванилия. Разбийте добре.
Пресейте брашното, бакпулвера и солта в голяма купа. Добавете лимоновата и портокаловата кора. Разбъркайте.
С помощта на лъжица малко по малко добавяйте брашнената смес към млечната. Бъркайте с дървена лъжица до пълно смесване.
Оставете настрана, за да може брашното да поеме течните продукти.
След това, добавете ¾ от гроздовите семена в сместа. Изсипете я в намаслената форма.
Печете сладкиша 15 минути в загрятата фурна. След това поръсете с останалото грозде. Печете още 40 минути.