Замесваме меко тесто от пресятото брашно, яйцето, шупналата мая със захарта, малко вода и солта, олиото и водата.
Оставяме на топло да втаса.
Разточваме на правоъгълна кора, но не много тънка, и режем на 3 ленти.
Мажем с ароматното масло, приготвено от разтопеното масло, разбъркано с подправките - магданоз, чубрица, риган и мащерка.
Отгоре слагаме ситно нарязаните кашкавал, гъби и пушена шунка.
Върху тях слагаме втора лента и повтаряме процедурата, така правим и с третата лента.
Нарязваме на квадратчета и ги подреждаме изправени едно до друго в намаслена форма за терин.
Оставяме да втаса още 30 минути и печем в предварително загрята фурна до зачервяване.
Изваждаме и мажем с разтопено масло.