Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Супа от лапад

2
Супа от лапад
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:супа
Националност:българска кухня
Сезон:пролет
Кулинар:
Рейтинг: 2.3
(базиран на 9 отзива)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете лапада и заедно с пресния лук, предварително накълцан на ситно, задушете с олио и малко сол

  • 2

    След това разредете с вода, пуснете кубчето бульон и добавете ориза, морковите, нарязани на дребно и гъбите предварително задушени в масло

  • 3

    Прибавете магданоза и черен пипер

  • 4

    След като супата поври половин час, сгъстете я с брашното, запържено в масло

  • 5

    Застройте с яйцето, разбито с киселото мляко

  • 6

    При сервиране можете да поръсите супата със ситно нарязани пера чесън.

Коментари(2)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
2
ruslana
30.04.2013 | 14:50
това на снимката със сигурност не евъпросната супа си мисля аз.
1
Qna Kirkova
22.04.2013 | 12:27
Много интересна рецепта,ще я пробвам.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Плачът е за обикновените жени. Красивите жени просто отиват на шопинг." Оскар Уайлд
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Картофки, ама по-така ;)
По време на изпит по кормуване: - Достатъчно, госпожо, вие не издържахте изпита! - Но аз още не съм започнала?! Даже не съм хванала...