Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Телешко по Бургундски

4
Телешко по Бургундски
Източник: Люба Грънчарова
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
90 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете месото на хапки и запържете в горещото олио, за да се получи розова коричка. 

  • 2

    Добавете едро нарязаните лук и моркови, леко запържете и добавете доматите и подправките.

  • 3

    Налейте виното и 1 чаена чаша вода. Оставете да заври, намалете котлона и оставете яденето да къкри, докато месото омекне и сосът се сгъсти.

  • 4

    Ястието се сервира с паста по ваше желание и вкус.

Коментари(4)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
4
gabriela gabrielova
21.03.2013 | 20:45
Ще го направя, много ми хареса.
3
kalinka kalinkova
20.03.2013 | 20:33
Вкусно ще е това ястие,хареса ми.
2
pepi damjnova
20.03.2013 | 18:05
Телешкото месо е най - полезно. Смятам скоро и аз да го приготвя така.
1
Borislava Tihomirova
19.03.2013 | 16:24
много добре изглежда и сигурно е уникално вкусно а месото крехко
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно, щяхте по-често да мълчите." Гьоте
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!