Една ч.ч. захар, брашно 2 суп. лъж. и яйца 2 бр. се разбъркват и се прибавят към сгорещено на котлона мляко 500 мл. Бърка се енергично до сгъстяване. Оставя се да изстине.
Една ч.ч. захар се слага в мляко 500 мл, което е на котлона. Сухият пудинг (ягодов) се размива с малко вода и се добавая.
Бърка се непрекъснато до скъстяване. Ако полученият цвят не ви задоволява, можете да дооцветите с боя.
Сметаната се разбива на твърд крем и по - голямата част от нея се прибавя към яйчния крем.
Разтвореният желатин се разделя на две и се слага в двата крема от него.
Редите бишкоти, бял крем, бишкоти, бял крем, ягодов крем.
Украсата е по ваш избор, аз я направих със сметана. Добре е тортата да постои в хладилник, поне два часа.