Нарязваме рибните филета на две. Слагаме ги в купа с прясното мляко и ги оставяме за 1 час да престоят в хладилника. Млякото трябва да покрива филетата.
Междувременно правим панировка за рибата от двата вида брашно, солта, мащерката, черния и червения, лимонтузуто, кориандъра, чесъна, девисила.
Накиснатите филенца изцеждаме добре от млякото и всяко едно овалваме в панировката, като потупваме с ръце, да премахнем излишното количество.
Така пържим филетата в сгорещено олио за около 5 минути от всяка страна. Благодарение на млякото, стават сочни отвътре и с хрупкава коричка отвън.
Може да се използва и филе от пангасиус и всякаква бяла риба. За гарнитура правим картофена салата, като сваряваме картофите, добавяме им нарязан кромид и подправяме със зехтин, сол,черен пипер и оцет на вкус.