Смелете или натрошете на ситно бисквитите и ги смесете с размекнатото краве масло.
Разпределете сместа плътно по дъното на форма с подвижен борд и диаметър 20 см.
Поставете в хладилника да се охлади.
Накиснете желатина във вода според указанията на опаковката.
След като набъбне, добавете 2 с.л. прясно мляко. Загрейте на слаб огън, като бъркате непрекъснато до разтварянето му.
Разтопете шоколада и захарта на водна баня.
Прибавете в него желатина, разбъркайте и охладете до стайна температура.
Разбийте сметаната до меки върхове, прибавете я към крема сиренето и продължете с разбиването.
Изсипете сместа върху охладената основа.
Заравнете повърхността и охладете за минимум 2 часа в хладилника.
Нарежете на колкото парчета желаете (8 препоръчително) и украсете с каквито плодове искате, аз съм украсил с портокал и наръсено какао встрани.