Загрейте фурната на 160 С. Напръскайте тавичката със спрей за готвене или застелете с хартия за печене.
Разделете жълтъците от белтъците. В купата при жълтъците добавете захарта и водата и разбъркайте с миксер до кремообразна смес.
Разтопете маслото и го добавете към сместа, като продължавате да бъркате. Добавете щипка сол, ванилията и разбивайте още малко.
В купичка смесете какаото и брашното и бавно ги добавете към яйчената смес, като продължавате да бъркате.
Леко затоплете млякото и също внимателно го добавете към сместа.
В друга купа разбийте белтъците с оцета на сняг. След това със силиконова шпатула добавете няколко лъжици от белтъците към какаовата смес и разбъркайте.
Постепенно изсипете какаовата смес в купата при белтъците, разбити на сняг. Бъркайте внимателно, бавно, само в една посока до получаване на хомогенна смес.
Изсипете цялата смес в тавичката (не много голяма) и сложете във фурната за около 30-40 минути. Горният и долният слой трябва да са изпечени като кекс, а по средата да е като крем.
Изчакайте да се охлади. При сервиране поръсете с пудра захар и декорирайте с малини.