Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Шпиковано бон филе

12
Шпиковано бон филе
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Направете прорез с дълъг нож по дължина на свинското бон филе.

  • 2

    Нарежете бекона може и сланина на дълга ивица и прокарайте бекона в прореза.

  • 3

    Посолете със сол, черен пипер, сух чесън и зехтин. Оставете месото да се маринова 1 час.

  • 4

    Сложете го да се запържи на умерен огън от всички страни. За да остане месото сочно и крехко, не го гответе повече от 20-25 минути.

  • 5

    Извадете месото, оставете го малко да си почине. В същия съд добавете маслото, нарязаните скилидки чесън и 1 изравнена чаена лъжичка брашно.

  • 6

    Запържете до златисто, изсипете буркана зелен фасул. Разбъркайте, докато се сгъсти водата от фасула, поръсете със ситно нарязан копър и сервирайте.

Коментари(12)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
12
чудесно приготвено
11
Маргото
10.04.2013 | 16:59
Отговор на коментар #7 от Надя:
Да и бързо се приготвя!;)
10
Dobi Zvezdeva
10.04.2013 | 16:16
много добра рецепта
9
pepi damjnova
10.04.2013 | 14:34
Обичам зелен фасул и ми се връзва идеално.
8
Надя
10.04.2013 | 11:46
Отговор на коментар #2 от Орнела Мути:
И на мен ми хареса и ще си го приготвя!
7
Надя
10.04.2013 | 11:46
Това ще е много вкусно хапване!
6
ана
10.04.2013 | 09:38
Отговор на коментар #1 от ruslana:
И на мен ми изглежда.
5
gabriela gabrielova
09.04.2013 | 20:28
Много добро и вкусно е предложението.
4
zvetanka ivanova
09.04.2013 | 16:22
Много добро предложение.
3
Орнела Мути
09.04.2013 | 16:13
Отговор на коментар #1 от ruslana:
Не е сурово :)
2
Орнела Мути
09.04.2013 | 16:12
Много апетитно изглежда .
1
ruslana
09.04.2013 | 16:03
е добре де, изглежда сурово :(
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...