Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Яхния по етиопски

4
Яхния по етиопски
Източник: Photl
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    В загрята мазнина се слагат ситно нарязаните лук и моркови. Разбърква се добре.

  • 2

    Подправките се добавят и към тях зелето и картофите.

  • 3

    Добавят се гореща вода и бульон.

  • 4

    След като заври, се оставя на тих огън, до омекване на зеленчуците.

  • 5

    Може да се сервира с арабски хляб или пърленка, по желание.

     

Коментари(4)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
4
gabriela gabrielova
18.03.2013 | 18:31
Мисля и аз да пробвам тази яхния
3
pepi damjnova
15.03.2013 | 22:36
Вкусна е яхнията, от такъв тип
2
kalinka kalinkova
15.03.2013 | 14:08
Ще пробвам и аз тази яхния.
1
Петя Иванова
14.03.2013 | 11:51
Много добре изглежда . Ще опитам и аз да я приготвя .
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Малки кашкавалени соленки :)
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...