Вземете месо от предницата на агнето.
Нарежете го на порции и го запържете с олиото и маргарина.
След десетина минути към месото, прибавете нарязания наситно лук и червения пипер.
Позапържете месото с лука, посолете на вкус и налейте вода 3-4 пръста над него.
Варете до полуготовност на месото.
Прибавете изчистената и нарязана прясна бакла (ако има нужда и вода).
Варете, докато се сварят месото и баклата.
Снемете съда от огъня.
Запържете брашното и го разтворете с малко студена вода.
Прибавете го към ястието.
Добавете нарязания джоджен и магданоз.
Разбъркайте ястието и го сложете на котлона да поври на слаб огън още няколко минути.
Ако нямате прясна бакла, можете да използвате стерилизирана.
Нея сложете 15-20 минути, преди да свалите ястието от котлона.