Без да разбивате яйцата за тестото, ги смесете с олиото, захарта и амонячната сода
Бъркайте с вилица и добавяйте толкова брашно, колкото да се замеси меко тесто, което да не залепва
Добавете настърганата лимонена кора и го разделете на 6-7 топчета
Разточете всяко едно до размера на тортената ви форма
Набодете ги с вилица и гиизпечете във фурната, докато добият златист цвят
Оставете ги да изстинат и през това време пригответе крема
Разбийте маслото с пудрата захар на пяна
От приготвения вече крем нишесте (изстинал, колкото да трае пръстът в него) прибавяйте постепенно
Внимавайте да не пресечете маслото и накрая добавете малко какао
Напръскайте корите с прясно мляко и ги редете една върху друга, като намазвате всяка с крема
Оставете си малко за намазване на тортата отстрани
Доукрасете я със смлени орехи, шоколадови пръчици, киви, желирани шарени бонбони.