Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Агнешки книжен кебап

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Сезон:пролет
Кулинар:
Рейтинг: 2.8
(базиран на 9 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Нарежете на хапки месото и белия и черния дроб
  • 2 Прибавете нарязания наедро лук, магданоза и джоджена (ситно нарязани)
  • 3 Добавете масло, червен и черен пипер, сол и пожелание - лютиви пиперки
  • 4 Разбъркайте сместа, изсипете я в намазаната с останалото масло пергаментова хартия и я увийте на пакет
  • 5 Сложете кебапа в намазана с маслотава, залейте го с 1 кафеена чашка вода и го опечете
  • 6 На масата поднесете кебапа цял, а след това го разрежете и разпределете на порции
  • 7 За гарнитура към него поднесете зелена салата.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пилешко, глазирано с балсамов оцет
    15 мин.
  • Картофена салата с бекон
    20 мин.
  • Руски чаени сладки
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D