Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Агнешки пържоли

7
Агнешки пържоли
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Празник:Гергьовден
Сезон:пролет
Кулинар:
Рейтинг: 3.5
(базиран на 10 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Потопете пържолките в олиото и ги оставете да престоят така 6 часа

  • 2

    След това ги изпечете на електрическа скара или за предпочитане - върху жар

  • 3

    На дъното на всяка чиния поставете доматено пюре, къри и парченце ананас

  • 4

    Сервирайте топло.

Коментари(7)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
7
Маргото
31.03.2014 | 18:53
Отговор на коментар #1 от Nina Stanislavova:
Така е,и аз много обичам препечено месо.
6
Маргото
31.03.2014 | 18:52
Браво,разкошно са станали.
5
Супер рецепта!
4
работната пчела
31.03.2014 | 16:06
добра рецепта за Великден :)
3
Отговор на коментар #1 от Nina Stanislavova:
Наистина са много добре изпечени :)
2
Страхотно предложение , но за хора , които обичат агнешко .
1
Nina Stanislavova
20.05.2013 | 10:54
аууу как чудесно са изпечени тези пържолки :)
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Солен кекс II
    30 мин.
  • Свеж полъх
    15 мин.
  • Чилакилес (Мексико)
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Най-вкусните чушки бюрек!
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D