Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Агнешки пържоли

7
Агнешки пържоли
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Празник:Гергьовден
Сезон:пролет
Кулинар:
Рейтинг: 3.5
(базиран на 10 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Потопете пържолките в олиото и ги оставете да престоят така 6 часа

  • 2

    След това ги изпечете на електрическа скара или за предпочитане - върху жар

  • 3

    На дъното на всяка чиния поставете доматено пюре, къри и парченце ананас

  • 4

    Сервирайте топло.

Коментари(7)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
7
Маргото
31.03.2014 | 18:53
Отговор на коментар #1 от Nina Stanislavova:
Така е,и аз много обичам препечено месо.
6
Маргото
31.03.2014 | 18:52
Браво,разкошно са станали.
5
Супер рецепта!
4
работната пчела
31.03.2014 | 16:06
добра рецепта за Великден :)
3
Отговор на коментар #1 от Nina Stanislavova:
Наистина са много добре изпечени :)
2
Страхотно предложение , но за хора , които обичат агнешко .
1
Nina Stanislavova
20.05.2013 | 10:54
аууу как чудесно са изпечени тези пържолки :)
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Вкусни грил-кренвирши за 0 време
    < 10 м.
  • Млечен мус с плодове
    < 10 м.
  • Вегетарианско руло с готови кори
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Ядете ли фаст фууд?
Понякога това,което за останалият свят е грешка,за теб може да е единственият момент,в който си живял истински!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...