Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Агнешки чрeвца

5
Агнешки чрeвца
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Сезон:пролет
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Измийте хубаво чревцата.

  • 2

    Разпределете ги на три и оплетете плитка. Завържете двата края с памучен конец.

  • 3

    Варете в подсолена вода, докато омекнат. Извадете ги и ги поставете в малка тавичка.

  • 4

    Разтопете маслото и изсипете червения пипер. Залейте чревцата и сервирайте.

продукти
Коментари(5)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
5
kalinka kalinkova
08.05.2013 | 08:27
Стават много вкусни с настърган кашкавал.
4
zvetanka ivanova
07.05.2013 | 15:50
Такова нещо не бих опитала.
3
ruslana
07.05.2013 | 14:46
ОМГ :) по грешка явно съм отворила рецептата,как може човек да яде такова нещо?!
2
elena atanasova
07.05.2013 | 10:11
Страхотно мезе е това.
1
vili deneva
30.04.2013 | 15:40
Моята половинка ги обожава.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...