Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Агнешко бутче в синап

1
Агнешко бутче в синап
Източник: Vesi Kazakova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Месото се натрива със сол. Омазнява се с олиото, поръсват се подправките и синапа, да полепнат добре. Цялото бутче се завива плътно в алуминиево фолио, обърнато с гладката страна към месото.

  • 2

    Оставя се да престои и да се маринова поне 2 часа в хладилник, а още по-добре и цяла нощ.

  • 3

    Фурната се загрява на 160 С. Бутчето се поставя заедно с фолиото в тавичка.

  • 4

    В нея се наливат 2 чаши вода и се пече 2.5 часа. Накрая се развива фолиото и се запича за кратко под грил или горен реотан.

Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
pepi damjnova
25.02.2013 | 20:10
Харесах това предложение.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Картофена гарнитура
    30 мин.
  • Панирани сандвичи
    20 мин.
  • Плодова пяна
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...