Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Агнешко бутче под фолио

1
Агнешко бутче под фолио
Източник: Мария Борисова
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Празник:Гергьовден
Сезон:пролет
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Измиваме си хубаво агнешкото бутче.

  • 2

    Приготвяме марината, като смесваме олиото с червения пипер, черния пипер, брашното, солта, трябва да се получи кашичка, но не много гъста.

  • 3

    Намазваме хубаво цялото бутче, като останалата смес от маринатата изсипваме в тавата.

  • 4

    Покриваме бутчето с фолио и слагаме да се пече първо на 250 градуса, след около 30 минути намаляме на 150 градуса и оставяме така за около 2 часа.

  • 5

    Накрая махаме фолиото и запичаме за 15 минути.

продукти
Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
Zlatina Todorova
10.04.2013 | 16:26
малеее колко апетитно изглежда
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салата със смокини
    15 мин.
  • Кленови курабийки с орехи
    20 мин.
  • Невероятно свинско с орехи и мед
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Хората се променят, когато получат каквото искат. Един ден си важен за тях, на следващия са безразлични. Но един ден, когато се...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Леле, какво му мислим на това руло
Жена и мъж се карат.  Жената: - КАКВО искаш? Мъжът: - Нека си спестим 1 час - напрво ми кажи какво искам...