Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Агнешко в сол

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Сезон:пролет
Кулинар:
Рейтинг: 2.6
(базиран на 5 отзива)
време
30 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 В голяма тенджера изсипете 1/3 от солта
  • 2 Поръсете я с половината от мащерката
  • 3 Месото поръсете с останалата мащерка и също го сложете в тенджерата
  • 4 Покрийте го изцяло със солта
  • 5 Напръскайте с малко вода и покрийте с капак
  • 6 Сложете ястието във фурната за около 20 минути на 240 градуса
  • 7 След това махнете солта, нарежете месото и наредете в плато за сервиране
  • 8 Гарнирайте ястието с печени червени чушки със зехтин.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Рибни рулца
    30 мин.
  • Сладки топки с пияни вишни
    30 мин.
  • Пица с арабска питка
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Еха, чудна идея за закуска
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...