Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Агнешко в сол

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Сезон:пролет
Кулинар:
Рейтинг: 2.6
(базиран на 5 отзива)
време
30 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 В голяма тенджера изсипете 1/3 от солта
  • 2 Поръсете я с половината от мащерката
  • 3 Месото поръсете с останалата мащерка и също го сложете в тенджерата
  • 4 Покрийте го изцяло със солта
  • 5 Напръскайте с малко вода и покрийте с капак
  • 6 Сложете ястието във фурната за около 20 минути на 240 градуса
  • 7 След това махнете солта, нарежете месото и наредете в плато за сервиране
  • 8 Гарнирайте ястието с печени червени чушки със зехтин.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Студени пълнени чушки за прeдястие
    < 10 м.
  • Ирландски коктейл
    < 10 м.
  • Касерола с пилешко
    40 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко,...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Две разкошни кексчета в чашки
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...