Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Агнешко с дроб-сарма и спанак

Агнешко с дроб-сарма и спанак
Източник: Петя Славчева
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Моята великденска трапеза :)

     

    Сварете месото за кратко и оставете бульона.

     

  • 2

    Лукът се запържва с ориза, добавя се спанака и продължава да се пържи, налива се около 250 мл бульон, в който е варено месото, добавят се и дреболиите и се оставя леко да къкри, при нужда пак се долива бульон.

  • 3

    Место се поръсва с подправки - черен пипер, кимион и леко се запържва, да се запечатат подправките на месото.

  • 4

    Оризът се слага в подходяща тава и се слага месото, пресния чесън, листа джоджен, копър (или подправки по избор) и се налива още бульон или хладка вода.

  • 5

    Тавата се завива във фолио и се пече до готовност около 2 часа на умерена фурна.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пържени филийки с тиквено пюре
    15 мин.
  • Испанска салата от цикория и пиперки
    20 мин.
  • Сандвичи с тофу
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Хората се променят, когато получат каквото искат. Един ден си важен за тях, на следващия са безразлични. Но един ден, когато се...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Най-вкусната спаначена пита!
- Имате ли боксови ръкавици?- Не!- Имате ли шапка за плуване?- Не!- А имате ли кънки?- Но Господине, ние продаваме шоколад!- Тогава ми...