Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Агнешко с картофи и кашкавал

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Сезон:пролет
Кулинар:
Рейтинг: 2.8
(базиран на 9 отзива)
време
80 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Нарежете месото на малки кубчета и ги поставете в тенджера заедно с маслото
  • 2 Добавете лука, посолете, посипете със смления черен пипер и сипете 150 милилитра вода
  • 3 Залушете около 30 минути
  • 4 Измийте морковите и зеления фасул добре и ги нарежете - морковите на кръгчета, а фасулa - на парчета
  • 5 Така нарязани ги прибавете към месото
  • 6 Залейте с бульона и варете още 20 минути
  • 7 Обелете картофите и ги настържете на едро, кашкавалът също настържете
  • 8 Смесете ги със сметаната и подправете с черен и червенпипер
  • 9 Изсипете месото и зеленчуците от тенджерата в огнеупорен съд
  • 10 Разпределете равномерно отгоре картофите и кашкавала
  • 11 Печете ястието около 20 минути при 220 градуса.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Тайландска супа "Том Ка Гай"
    20 мин.
  • Комбас
    20 мин.
  • Свински врат на скара
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Животът е твърде кратък, за да го споделяте с личности, които сякаш изсмукват живеца от вас. Ако някой ви иска край себе си, ще...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D