Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Агнешко с лапад

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Сезон:пролет
Кулинар:
Рейтинг: 1.7
(базиран на 11 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Месото се нарязва на парчета и се задушава в мазнината заедно със ситно нарязания лук до омекване
  • 2 Прибавят се брашното и червения пипер, размити в малко студена вода и едро нарязания лапад
  • 3 Ястието се залива с топла вода, посолява се и се вари няколко минути на тихо огън
  • 4 Изсипва се в тавичка, поръсва се със ситно нарязания джоджен и се запича във умерена фурна.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Панирани тиквички с пресен джоджен
    20 мин.
  • Фин крем с оризово брашно
    20 мин.
  • Лук в бяло вино
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
Понякога това,което за останалият свят е грешка,за теб може да е единственият момент,в който си живял истински!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...