Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Агнешко с хрупкава коричка

Агнешко с хрупкава коричка
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Празник:Гергьовден
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Загрейте фурната на 170 С.

  • 2

    В купа сложете галетата, смесете с маслото, подправките и сока от лимон. Поръсете със сол и пипер. С тази смес намажете агнешкото от долната страна и сложете в тава. 

  • 3

    След това намажете с горчицата от другата страна и отгоре размажете останалата част от ароматната смес. 

  • 4

    Печете за 2 часа, до получаване на кафява коричка.

  • 5

    Преместете месото на дъска за рязане и оставете за 15 минути да се охлади. Нарежете на порции и сервирайте. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пълнени яйца
    < 10 м.
  • Соленки с прошуто
    30 мин.
  • Задушено пиле
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Еха, чудна идея за закуска
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!