Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Бабек (Бохот)

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Сезон:зима
Кулинар:
Рейтинг: 4.5
(базиран на 4 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Избира се тлъсто месо и от двата вида
  • 2 Нарязва се на дребни късчета и се полуизпържва в свинска мас
  • 3 Прибавят се ситно счуканите черен пипер и 1/2 връзка чубрица и сепосолява на вкус
  • 4 Със сместа се напълва шкембето и се зашива
  • 5 Слага се в дълбок съд, залива се с вода и се вари
  • 6 Оставя се да престои 1-2 дни под тежест, след което седържи на проветриво място.
Подобни рецепти от форума
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Бърз десерт със смокини
    15 мин.
  • Салата със спанак и козе сирене
    15 мин.
  • Филе от морски език с галета
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Две разкошни кексчета в чашки
- Имате ли боксови ръкавици?- Не!- Имате ли шапка за плуване?- Не!- А имате ли кънки?- Но Господине, ние продаваме шоколад!- Тогава ми...