Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Бабек (Бохот)

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Сезон:зима
Кулинар:
Рейтинг: 4.5
(базиран на 4 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Избира се тлъсто месо и от двата вида
  • 2 Нарязва се на дребни късчета и се полуизпържва в свинска мас
  • 3 Прибавят се ситно счуканите черен пипер и 1/2 връзка чубрица и сепосолява на вкус
  • 4 Със сместа се напълва шкембето и се зашива
  • 5 Слага се в дълбок съд, залива се с вода и се вари
  • 6 Оставя се да престои 1-2 дни под тежест, след което седържи на проветриво място.
Подобни рецепти от форума
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Студени пълнени чушки за прeдястие
    < 10 м.
  • Ирландски коктейл
    < 10 м.
  • Касерола с пилешко
    40 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко,...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
Жена и мъж се карат.  Жената: - КАКВО искаш? Мъжът: - Нека си спестим 1 час - напрво ми кажи какво искам...