Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Бабек (Бохот)

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Сезон:зима
Кулинар:
Рейтинг: 4.5
(базиран на 4 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Избира се тлъсто месо и от двата вида
  • 2 Нарязва се на дребни късчета и се полуизпържва в свинска мас
  • 3 Прибавят се ситно счуканите черен пипер и 1/2 връзка чубрица и сепосолява на вкус
  • 4 Със сместа се напълва шкембето и се зашива
  • 5 Слага се в дълбок съд, залива се с вода и се вари
  • 6 Оставя се да престои 1-2 дни под тежест, след което седържи на проветриво място.
Подобни рецепти от форума
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Зелева салата с дресинг от тахан
    30 мин.
  • Бързи и лесни сладки
    20 мин.
  • Пикантни пържени картофки
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
Човек жертва здравето си с идеята да спечели пари, след това дава парите си, за да възстанови здравето си. Ядосва се за бъдещето си,...
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...