Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Баклава с виенски кифли

Баклава с виенски кифли
Източник: sxc.hu
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
90 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Кифлите срежете на 3 части, издълбайте ги. В трохите сложете 20 г захар, орехи и канела. Напълнете кифлите с пълнежа.

  • 2

    Полейте с масло и запечете в умерена фурна.

  • 3

    След като изстине, полейте със сироп.

  • 4

    За сиропа: Направете го от останалата захар, водата и глюкозата. Варете 5 минути, колкото да се сгъсти.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салата от печени пиперки
    15 мин.
  • Сладко-пикантно тако
    20 мин.
  • Кисело мляко с бисквити и сладко
    < 10 м.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Най-вкусната спаначена пита!
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!