Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Баница в тиган

Баница в тиган
Източник: Turkish Food And Recipes
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Намаслете тиган с 1 ч.л. зехтин. Сложете корите за баница, като ги оставите да излизат и отстрани.

  • 2

    В купа смесете млякото, яйцата и ¼ ч.ч. зехтин.

  • 3

    Натрошете сиренето върху корите равномерно. След това залейте с млечната смес и съберете корите, за да може баницата да се покрие отвсякъде.

  • 4

    Печете баницата в тиган на средна температура. След като стане златистокафява, я обърнете, за да се получи същия ефект и от другата страна.

  • 5

    След като стане готова, пренесете баницата в чиния и я сервирайте топа. Нарежете на парчета като пица.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Плодова кошничка с изненада
    20 мин.
  • Салата от китайско зеле
    15 мин.
  • Кюфта
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко,...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
- Имате ли боксови ръкавици?- Не!- Имате ли шапка за плуване?- Не!- А имате ли кънки?- Но Господине, ние продаваме шоколад!- Тогава ми...