Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Банички с дивечово месо

Банички с дивечово месо
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
70 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Смелете месото и бекона. Обелете и нарежете на ситно лука, добавете го към месото заедно с магданоза, мащерката, сметаната и портвайна. Омесете добре сместа и я доовкусете със сол и пипер.

  • 2

    Размразете тестото на стайна температура. Нарежете го на 12 квадрата със страна 10 см. Разпределете каймата върху 6 квадрата.

  • 3

    Разбийте белтъка на яйцето и намажете с него другите 6 квадрата от тестото. Сложете тези квадрати с намазаната част надолу върху квадратите с плънката.

  • 4

    Разбийте жълтъка и намажете с него баничките. Наредете баничките в намаслена тавичка и ги печете 15 мин във фурна при температура 200-225 С.

  • 5

    Сервивайте с къмбърландски сос или конфитюр от червени боровинки.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Спаначено песто
    < 10 м.
  • Домашен бананов шейк
    < 10 м.
  • Картофи с кимион
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...