Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Банички с дивечово месо

Банички с дивечово месо
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
70 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Смелете месото и бекона. Обелете и нарежете на ситно лука, добавете го към месото заедно с магданоза, мащерката, сметаната и портвайна. Омесете добре сместа и я доовкусете със сол и пипер.

  • 2

    Размразете тестото на стайна температура. Нарежете го на 12 квадрата със страна 10 см. Разпределете каймата върху 6 квадрата.

  • 3

    Разбийте белтъка на яйцето и намажете с него другите 6 квадрата от тестото. Сложете тези квадрати с намазаната част надолу върху квадратите с плънката.

  • 4

    Разбийте жълтъка и намажете с него баничките. Наредете баничките в намаслена тавичка и ги печете 15 мин във фурна при температура 200-225 С.

  • 5

    Сервивайте с къмбърландски сос или конфитюр от червени боровинки.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Бързи и вкусни бухтички
    15 мин.
  • Паста с маслини
    20 мин.
  • Мухамара - разядка с печени чушки и орехи
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
- Имате ли боксови ръкавици?- Не!- Имате ли шапка за плуване?- Не!- А имате ли кънки?- Но Господине, ние продаваме шоколад!- Тогава ми...