Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Бирен хляб

19
Бирен хляб
Източник: Teodora Uzunova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:тестени
Сезон:есен, зима
Кулинар:
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
90 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Пресейте брашното в голяма купа заедно с бакпулвера, захарта и солта, добавете и светлата бира.

     

  • 2

    Прибавете към него нарязаните на ситно чушки и магданоз.

  • 3

    Разтопете маслото на котлона и изсипете половината в тавичка, след което изсипете тестото.

  • 4

    Изсипете другата половина от маслото отгоре върху сместа и сложете във фурната.

  • 5

    Печете на 180 градуса за 1 час.

продукти
Коментари(19)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
19
Martina Georgieva
02.07.2013 | 16:00
този хляб е супер вкусен , мога да го изям на един дъх
18
ана
30.04.2013 | 16:47
Мм, направо ми се прияде!
17
ана
30.04.2013 | 16:45
Страхотен хляб!
16
еха чудесно с бира :)
15
Teodora Uzunova
01.02.2013 | 10:41
Отговор на коментар #14 от Izolina Alexandrova:
СВЕТЛА :)
14
Izolina Alexandrova
31.01.2013 | 23:33
БИРАТА тъмна или светла?
13
Izolina Alexandrova
31.01.2013 | 23:32
Към продуктите за бирен хляб бих прибавила и маслини.
12
Teodora Uzunova
31.01.2013 | 18:36
ИЗВИНЕТЕ МЕ, ПРОПУСНАЛА СЪМ ДА НАПИША ЗА БИРАТА! ТЯ СЕ СЛАГА ЗАЕДНО С БРАШНОТО, СОЛТА, ЗАХАРТА И БАКПУЛВЕРА, ЗА ДА СЕ ОМЕСИ ТЕСТОТО :)
11
Аламинут
31.01.2013 | 13:04
Отговор на коментар #9 от Georgi Dobrev:
Ами ...казва ли ти някой ...смееш ли да питаш :)
10
Аламинут
31.01.2013 | 13:04
Мисля , че ще е доста вкусен :)
9
Georgi Dobrev
31.01.2013 | 12:39
А бирата кога и къде...??????
8
Teodora Uzunova
31.01.2013 | 12:36
Отговор на коментар #6 от ана:
Определено ще стане и с маслинки :)
7
ана
31.01.2013 | 10:59
Ммм, трябва да дойде сезонът на бирата и да направя;)
6
ана
31.01.2013 | 10:56
А маслинки може ли?:)
5
ива
31.01.2013 | 09:49
Отговор на коментар #2 от Teodora Uzunova:
С масло ще е по-вкусно.
4
ива
31.01.2013 | 09:47
Ммм, ще накарам майка ми да спретне 1 такъв;)
3
kalinka kalinkova
29.01.2013 | 22:53
Бих експериментирала.
2
Teodora Uzunova
28.01.2013 | 21:26
Отговор на коментар #1 от тихомира илиева:
АКО ЖЕЛАЕТЕ МОЖЕ ДА ЗАМЕНИТЕ МАСЛОТО С ОЛИО. ПАК СЕ ПОЛУЧАВА. ВКУСА Е МАЛКО СТРАНЕН, НО ЗА ТЕЗИ, КОИТО ОБИЧАТ ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ Е ИНТЕРЕСНО :)
1
тихомира илиева
28.01.2013 | 19:23
Ще пробвам тази рецепта.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Тайландска супа "Том Ка Гай"
    20 мин.
  • Комбас
    20 мин.
  • Свински врат на скара
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!