Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Боб чорба в тенджера под налягане

Боб чорба в тенджера под налягане
Източник: Симона Иванова
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    * Ако имате време, накиснете боба от предната вечер (12 часа преди да го готвите). 

  • 2

    Сложете боба в тенджера под налягане. Добавете нарязаните чушка, лук, домат и лук. Добавете сол, олио и червен пипер. Затворете тенджерата и сложете на силен огън. 

  • 3

    Когато заври (тенджерата фъсне), намалете огъня и гответе 30-35 минути.

    * Ако не сте накиснали боба предварително, гответе 45 минути. 

  • 4

    Когато отворите тенджерата, сложете сух джоджен и при нужда още сол. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...