Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Бон филе от малко прасенце

Бон филе от малко прасенце
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е за майстор-кулинари
Начин на приготвяне
  • 1

    Марината - уни сос, черен пипер и 1 с.л. зехтин. Натъркайте добре месото и оставете за 10 мин да се овкуси.

  • 2

    Навийте на рула филенцата и забодете с дървено шишче. В по-голям тиган сипете олиото и поставете шишчетата, срязания на половина лук и гъбите. Оставете месото да се пържи на умерен огън за 5-6 мин, след това обърнете от другата страна за още толкова време. Загасете котлона и оставете ястието, докато спре да се готви.

  • 3

    Обелете патладжана и сварете в подсолена вода. Извадете и пасирайте.

  • 4

    Запържете брашното с маслото, добавете патладжана, хубаво разбъркайте и сипвайте по малко от млякото, докато се получи пюре на желаната от вас гъстота.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салата от печени пиперки
    15 мин.
  • Сладко-пикантно тако
    20 мин.
  • Кисело мляко с бисквити и сладко
    < 10 м.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко,...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D