Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Борш по планински

Борш по планински
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:супа
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сланината се нарязва и се пържи до леко зачервяване. Прибавя се лукът и се наръсва с червен пипер.

  • 2

    Надениците, обелени и нарязани, и останалите съставки, измити, отцедени и нарязани, се прибавят към лука и се задушават.

  • 3

    Постепенно се прибавят общо 5 ч.ч. вода.

  • 4

    След пълното кипване, се слагат филиите хляб, които са без кората.

  • 5

    Боршът се вари на слаб огън. Подправя се на вкус със сол и оцет.

  • 6

    Застройва се с яйцето.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Солен кекс II
    30 мин.
  • Свеж полъх
    15 мин.
  • Чилакилес (Мексико)
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусните чушки бюрек!
15-ти септември.Иванчо тръгва на училище за първи път. Бабата: –Не обиждай момичетата и не ги дърпай за...