Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Борш по планински

Борш по планински
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:супа
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сланината се нарязва и се пържи до леко зачервяване. Прибавя се лукът и се наръсва с червен пипер.

  • 2

    Надениците, обелени и нарязани, и останалите съставки, измити, отцедени и нарязани, се прибавят към лука и се задушават.

  • 3

    Постепенно се прибавят общо 5 ч.ч. вода.

  • 4

    След пълното кипване, се слагат филиите хляб, които са без кората.

  • 5

    Боршът се вари на слаб огън. Подправя се на вкус със сол и оцет.

  • 6

    Застройва се с яйцето.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Рибена супа с праз лук
    20 мин.
  • Дип за бисквитки
    < 10 м.
  • Нещо като Паеля (бърза версия)
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Варите ли ракия? 1
"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко,...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...