Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Борш с пушени гърди

1
Борш с пушени гърди
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:супа
Националност:руска кухня, ОНД
Кулинар:
Рейтинг: 3.7
(базиран на 6 отзива)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е за майстор-кулинари
Начин на приготвяне
  • 1

    В литър и половина кипяща вода поставете нарязаното зеле.

  • 2

    Нека поври 10-15 минути.

  • 3

    Задушете или запържете цвеклото заедно със зеленчуците, доматеното пюре, захарта и оцета.

  • 4

    Готовата смес изсипете в бульона и варете до омекване.

  • 5

    5 минути преди да го махнете от огъня, прибавете кьм борша нарязаните наситно чесън и пушени гърди.

  • 6

    Ако зелето е кисело, задушете го предварително и го сложете в борша заедно с цвеклото.

  • 7

    Когато сервирате, добавете в чиниите по малко сметана, магданоз или копър.

Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
Nina Stanislavova
28.05.2013 | 11:46
много вкусно ми звучи
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Глазирани ябълкови резенчета
    30 мин.
  • Паста със сусам
    15 мин.
  • Глазирано и гриловано свинско
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...