Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Брускети с рикота и гъби

Брускети с рикота и гъби
Източник: youtube.com
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Разбъркайте рикотата с 1 яйце, лимонова кора, сол и пипер на вкус, едър (лют) червен пипер. 

  • 2

    Препечете филийките на тостер. После ги намажете с 1 с.л. зехтин и разпределете рикотата върху тях. Сложете в тава и печете 12 минути на 200 С. 

  • 3

    В тиган разтопете маслото и добавете нарязаните гъби. След като се запържат добавете пресния лук и чесъна. После налейте виното и гответе 1 минута, докато се изпари. Накрая прибавете бульона и лимоновия сок, овкусете със сол и пипер. Гответе няколко минути, прибавете магданоза, разбъркайте финално и свалете от котлона. 

  • 4

    Разпределете гъбената смес върху изпечените брускети. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Лесно руло без печене
    20 мин.
  • Лимоново пилешко с маслини
    30 мин.
  • Много специални пържени картофки
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Варите ли ракия? 1
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Тази фокача е просто разкошна!
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...