Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Брускети с рикота и гъби

Брускети с рикота и гъби
Източник: youtube.com
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Разбъркайте рикотата с 1 яйце, лимонова кора, сол и пипер на вкус, едър (лют) червен пипер. 

  • 2

    Препечете филийките на тостер. После ги намажете с 1 с.л. зехтин и разпределете рикотата върху тях. Сложете в тава и печете 12 минути на 200 С. 

  • 3

    В тиган разтопете маслото и добавете нарязаните гъби. След като се запържат добавете пресния лук и чесъна. После налейте виното и гответе 1 минута, докато се изпари. Накрая прибавете бульона и лимоновия сок, овкусете със сол и пипер. Гответе няколко минути, прибавете магданоза, разбъркайте финално и свалете от котлона. 

  • 4

    Разпределете гъбената смес върху изпечените брускети. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Омлет със задушени зеленчуци
    15 мин.
  • Свински шницел със сос
    40 мин.
  • Пържени филийки с тиквено пюре
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Тази фокача е просто разкошна!
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D