Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Брускети с рикота и гъби

Брускети с рикота и гъби
Източник: youtube.com
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Разбъркайте рикотата с 1 яйце, лимонова кора, сол и пипер на вкус, едър (лют) червен пипер. 

  • 2

    Препечете филийките на тостер. После ги намажете с 1 с.л. зехтин и разпределете рикотата върху тях. Сложете в тава и печете 12 минути на 200 С. 

  • 3

    В тиган разтопете маслото и добавете нарязаните гъби. След като се запържат добавете пресния лук и чесъна. После налейте виното и гответе 1 минута, докато се изпари. Накрая прибавете бульона и лимоновия сок, овкусете със сол и пипер. Гответе няколко минути, прибавете магданоза, разбъркайте финално и свалете от котлона. 

  • 4

    Разпределете гъбената смес върху изпечените брускети. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Спаначено песто
    < 10 м.
  • Домашен бананов шейк
    < 10 м.
  • Картофи с кимион
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D