Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Бур бланк - френски маслен сос

Бур бланк - френски маслен сос
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
15 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете маслото на кубчета - трябва да е студено. Лукът нарежете на много ситно. 

  • 2

    В тиган сложете лука, виното, лимоновия сок и сметаната. Оставете да заври на средна температура. Отново намалете котлона и оставете течността да се редуцира около 75%. 

  • 3

    Намалете котлона до възможно най-ниска температура. После започнете да добавяте по няколко кубчета масло, оставяте да се разтопят и добавяте още няколко. И така, докато сложите всички кубчета. 

  • 4

    Овкусете със сол, пипер и лют пипер. Сервирайте в топъл съд, поръсен с пресен лук. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салата Мексикана (веган)
    < 10 м.
  • Фантазия от кисело мляко и сладко от смокини
    20 мин.
  • Сочни свински пържоли с гарнитура от зеленчуци
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...