Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Бур бланк - френски маслен сос

Бур бланк - френски маслен сос
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
15 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете маслото на кубчета - трябва да е студено. Лукът нарежете на много ситно. 

  • 2

    В тиган сложете лука, виното, лимоновия сок и сметаната. Оставете да заври на средна температура. Отново намалете котлона и оставете течността да се редуцира около 75%. 

  • 3

    Намалете котлона до възможно най-ниска температура. После започнете да добавяте по няколко кубчета масло, оставяте да се разтопят и добавяте още няколко. И така, докато сложите всички кубчета. 

  • 4

    Овкусете със сол, пипер и лют пипер. Сервирайте в топъл съд, поръсен с пресен лук. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Печени леко пикантни крилца
    45 мин.
  • Ориз от карфиол със зеленчуци
    20 мин.
  • Печен пащърнак на фурна
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво си поискахте от кулинарния Дядо Коледа? 1
"Животът е твърде кратък, за да го споделяте с личности, които сякаш изсмукват живеца от вас. Ако някой ви иска край себе си, ще...
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
- Имате ли боксови ръкавици?- Не!- Имате ли шапка за плуване?- Не!- А имате ли кънки?- Но Господине, ние продаваме шоколад!- Тогава ми...