Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Бут по Еленски

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 3
(базиран на 11 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Отделят се кръстаната и тазовите кости на всеки бут
  • 2 Придава му се елипсовидна форма и се прави вътрешен разрез покрай бедрената и пищялната кост, който се запълвасъс сол
  • 3 След тази обработка бутовете се слагат в подходящ съд, посипват се обилно със сол и се оставят да престоят около 20 дни
  • 4 Киснат се 24 часа във вода, поставятсе върху маса и се притискат отгоре с дъска и тежест
  • 5 Оставят се 5-6 дни на хладно място, а след това - на проветриво.
продукти
Подобни рецепти от форума
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салата от печени пиперки
    15 мин.
  • Сладко-пикантно тако
    20 мин.
  • Кисело мляко с бисквити и сладко
    < 10 м.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Леле, какво му мислим на това руло
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...