Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Бъбреци по руски

Бъбреци по руски
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Разрежете бъбреците надлъжно и ги измийте. Бланширайте ги, като ги залеете с вряла вода. Оставете ги така за 1 час. После ги отцедете и нарежете на филийки.

  • 2

    Обелете и нарежете лука. Сгорещете олио и го запържете. Разтворете бульона в 1 л вода и сишете лука. 

  • 3

    Нарежете краставичките на кубчета и ги добавете към бульона заедно с бъбреците.

  • 4

    След завиране варете 20 минути. Отцедете печурките и ги добавете към бъбреците. Варете още 10 минути, после подправете със сол и пипер.

  • 5

    Разбийте жълтъка със сметаната и ги добавете, за да сгъстите соса. Гарнирайте с магданоз.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Хайвер от авокадо
    < 10 м.
  • Бананово-шоколадов шейк
    < 10 м.
  • Пилешки дробчета с праз лук
    40 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Най-вкусните чушки бюрек!
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...