Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Бъбреци по руски

Бъбреци по руски
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Разрежете бъбреците надлъжно и ги измийте. Бланширайте ги, като ги залеете с вряла вода. Оставете ги така за 1 час. После ги отцедете и нарежете на филийки.

  • 2

    Обелете и нарежете лука. Сгорещете олио и го запържете. Разтворете бульона в 1 л вода и сишете лука. 

  • 3

    Нарежете краставичките на кубчета и ги добавете към бульона заедно с бъбреците.

  • 4

    След завиране варете 20 минути. Отцедете печурките и ги добавете към бъбреците. Варете още 10 минути, после подправете със сол и пипер.

  • 5

    Разбийте жълтъка със сметаната и ги добавете, за да сгъстите соса. Гарнирайте с магданоз.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пилешко, глазирано с балсамов оцет
    15 мин.
  • Картофена салата с бекон
    20 мин.
  • Руски чаени сладки
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Еха, чудна идея за закуска
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...