Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Вързопчета с раци

5
Вързопчета с раци
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:тестени
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете корите на квадрати с размери 10 х 10 сантиметра

  • 2

    В купа объркайте натрошеното сирене, предварително приготвените (сварени и смачкани с вилица) раци, накълцани магданоз, целина, лук, кърито и сол

  • 3

    Като ги объркате хубаво, започнете да пълните квадратчетата кори: сложете им по малко от сместа и масло, завийте ги на вьрзопчета, като мажете корите отвън с натопена в олио четка

  • 4

    Загрейте фурната до 220 градуса и ги пъхнете, докато се позлатят

  • 5

    Преди сервиране ги украсете с предварително запазените рачешки щипки

  • 6

    Поднесете ги топли.

Коментари(5)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
5
Radina
13.09.2013 | 12:52
Интересно,как ли изглежда отвътре, много ми харесва :)
4
Radina
22.03.2013 | 16:37
Много интересни вързопчета :)
3
Dobi Zvezdeva
20.03.2013 | 16:41
изглеждат много готино
2
Desislava Stoyanova
14.02.2013 | 15:20
Много интересно изглежда :))
1
Лиляна Терзиева
15.11.2012 | 10:23
Правила съм такива вързобчета , но от пилешко месо .
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D