Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Глазирани бейби моркови

5
Глазирани бейби моркови
Източник: Thinkstock/ Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Почистете бейби морковчетата, оставяйки 1 см от стъблото. Остържете ги, измийте ги и ги сложете във вряща подсолена вода. Варете 7 минути, после ги отцедете.

  • 2

    Разтопете маслото в дълбок тиган и задушавайте няколко минути морковите, като ги захлупите.

  • 3

    Добавете захарта, разбъркайте добре и задушавайте още 10 минути. Подправете със сол, черен пипер и джоджен.

  • 4

    Потопете се в необятния свят на Кулинарията.

Коментари(5)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
5
kalinka kalinkova
01.07.2013 | 08:55
Ще опитам тези морковчета.
4
stefaniika koleva
27.06.2013 | 22:26
Грабна ме рецептата.
3
elena atanasova
27.06.2013 | 21:44
На мен също ми е интересна.
2
тихомира илиева
26.06.2013 | 21:56
Много е интересна рецептата.
1
Аламинут
26.06.2013 | 09:46
Много ги обичам тези морковчета :)
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Хората се променят, когато получат каквото искат. Един ден си важен за тях, на следващия са безразлични. Но един ден, когато се...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...