Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Говеждо с червено вино

Говеждо с червено вино
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете месото на 5-6 см кубчета. Обелете лука. Сгорещете маслото и запържете месото от всички страни.

  • 2

    Добавете лука, чесъна, дафиновия лист и мащерката, подправете със сол и пипер. Пържете 1-2 минути.

  • 3

    Поръсете месото с брашното и сипете червеното вино, като бъркате непрекъснато. Месото трябва да е покрито с виното. Захлупете и задушавайте за 90 минути.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пилешко, глазирано с балсамов оцет
    15 мин.
  • Картофена салата с бекон
    20 мин.
  • Руски чаени сладки
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
- Имате ли боксови ръкавици?- Не!- Имате ли шапка за плуване?- Не!- А имате ли кънки?- Но Господине, ние продаваме шоколад!- Тогава ми...