Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Голяма ябълкова палачинка

Голяма ябълкова палачинка
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Загрейте фурната на 200 градуса. В тиган, който може да се слага в печката., разтопете маслото и 3 с.л. захар.

  • 2

    Нарежете ябълките и прибавете ябълковите резани в тигана. Сложете за 5 минути на котлона да се карамелизират, като не спирате да бъркате.

  • 3

    Разбийте яйцата, брашното, млякото, канелата, солта и останалата 1 с.л. захар.

  • 4

    Изсипете сместа върху ябълките и сложете тигана във фурната. Печете до златистокафяво, около 15 минути.

  • 5

    Поръсете с пудра захар и сервирайте десерта топъл.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салатата на леля
    < 10 м.
  • Макарони с шунка и сметана
    20 мин.
  • Kайзершмарн (палачинка по императорски)
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Тази фокача е просто разкошна!
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...