Разбъркайте заедно брашното, солта и 1 ¼ топла вода. Сложете на набрашнена повърхност и омесете с ръце. Отнема около 6 минути. Увийте в еластично фолио и оставете за 40 минути да втаса.
Смесете двете кайми, кантариона, чилито и лука, нарязан на ситно. Оставете пълнежа настрани.
Разделете тестото на 25 равни части и направете топчета. С точилка ги разточете на малки кори. Сложете по 2 с.л. от пълнежа и съберете краищата на тестото. Получава се форма на вързопче. Усукайте леко крайчетата на кнедлите.
Сложете в голям съд подсолена вода за заври. Пускайте на партиди. Готови са, когато изплуват на поръхността на водата. Отнема около 8 минути. Отцедете и сервирайте топли.
Поръсете с черен пипер на вкус.