Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Гулаш от дивечово месо и гъби

Гулаш от дивечово месо и гъби
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
90 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Накиснете манатарките. Нарежете месото и бекона на парчета. Сгорещете олиото в тенджера и запържете бекона и месото.

  • 2

    Обелете лука и чесъна, нарежете ги и ги запържете. Подправете със сол и пипер, мащерка, сложете бульона и бирата.

  • 3

    Измийте манатарките, добавете ги към гулаша с магданоза (ненарязан) и дафиновия лист и оставете да къкри за 1 час и 25 минути.

  • 4

    Измийте печурките, нарежете ги и ги добавете към гулаша 15 мин преди края на готвене.

  • 5

    Бланширайте доматите, охладете ги със студена вода и ги обелете. Отстранете семенната част и ги нарежете на четвъртинки. Сложете ги в гулаша 5 мин преди края на готвене.

  • 6

    Извадете магданоза и давиновия лист. Сложете сметаната, разбъркайте и като заври, подправете със сол и пипер на вкус.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Глазирани ябълкови резенчета
    30 мин.
  • Паста със сусам
    15 мин.
  • Глазирано и гриловано свинско
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Две разкошни кексчета в чашки
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!