Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Гулаш-чорба

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:унгарска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 3.5
(базиран на 6 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 В загрята мазнина в дълбок съд задушете до златисто лукът, нарязан наситно
  • 2 Прибавете нарязаното на кубчета месо и наръсете с червения пипер
  • 3 Добавете малко вода изадушавайте до омекване
  • 4 Сложете кимиона, подправка за супа, нарязаните на кубчета моркови, целина и корените магданоз
  • 5 Долейте с вода до покриване на месото и оставете да ври на тих огън още половин час
  • 6 След като месото омекне, сложете картофите, нарязани на кубчета и сол
  • 7 Отново долейте вода. Накрая поръсете гулашът с магданоза.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пилешко, глазирано с балсамов оцет
    15 мин.
  • Картофена салата с бекон
    20 мин.
  • Руски чаени сладки
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко,...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Леле, какво му мислим на това руло
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...