Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Гювеч в тенджера под налягане

1
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 3.3
(базиран на 9 отзива)
време
40 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Почистете, измийте и нарежете зеленчуците надребно
  • 2 Постевете ги заедно с подравките в тенджерата под налягане
  • 3 Ако искате ястието ви да има повече сос, който да сгъстите накрая, прибавете вода до половината на продуктите
  • 4 Ако не желаете да има сос, сипете 1 кафеена чашка вода
  • 5 Задушавайте гювеча не повече от 15-20 минути, след като капакът изпусне въздух и намалите котлона на най-слабата степен.
продукти
Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
Denica Mileva
08.03.2013 | 16:24
много ми е трудно с тенджера под налягане.мисля да пробвам в обикновена тенджера
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пилешко, глазирано с балсамов оцет
    15 мин.
  • Картофена салата с бекон
    20 мин.
  • Руски чаени сладки
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Еха, чудна идея за закуска
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...