Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Джейми Оливър е бил нападан няколко пъти от разгневени британски мъже

по статията работи: | 02 септември 2014 Прочитания: 1218
Форсирани да помагат повече в кухнята
Джейми Оливър е бил нападан няколко пъти от разгневени британски мъже
Източник: GettyImages/ Guliver

Всички сме благодарни на кулинарния виртуоз Джейми Оливър за това, че всеки ден ни учи от екрана на различни рецепти, които освен, че са супер вкусни, са и бързи. А в днешно време, това е основна привилегия на едно ястие.

 

Но, какво още му донесе публичността? Няколко разгневени съпрузи, които са недоволни, меко казано, от факта, че техните нежни половинки очакват от тях повече помощ в кухнята, разказва Оливър пред The Telegraph.

 

Нещо като "Щом Джейми е толкова добър в кухнята, всеки мъж може да го постигне". Впрочем, той наистина прави готвенето да изглежда като фасулска задача.

 

В самото начало на неговите телевизионни изяви, той е бил силно мразен от мъжете, споделя самият Джейми. Това се е случило някъде през 90-те.

 

Един от най-успешните шеф-готвачи и собственици на реномирани ресторанти е бил физически и психически нападан от разгневени мъже по улицата, пришпорвани от своите съпруги да помагат повече в кухнята.

 

Особено през първите 3 години, Джейми е бил най-мразеният готвач от страна на британските мъже. Вследствие на което е нападан няколко пъти.

 

Днес нещата, обаче, не стоят по този начин. Мъжете приемат това като предизвикателство и по-скоро се опитват да го надминат в кухнята.

 

"След 5-6 години мъжете спряха да ме малтретират и обиждат и започнаха да казват "Добре, аз съм по-добър от теб!". Спомня си Джейми Оливър.

 

Още повече, днес, когато Джейми прави една от своите много посещавани демонстрации, сред публиката има повече мъже, отколкото жени.

 

Широката популярност и добрата кариера костват на Джейми здравият му сън. Готвачът спи една 3-4 часа на денонощие. Но вече планира да намали темпото и да се погрижи повече за семейството си. Джейми е горд татко на 4 деца.

 

Рейтинг: 4 / 5 , 299 гласa
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно, щяхте по-често да мълчите." Гьоте
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
Дъщеря учи за готвач. Майка й я пита: - А разрешават ли ви да ядете, това което сте приготвили? Дъщерята (през сълзи): - Карат ни!