Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Диня на скара (Франция)

4
Диня на скара (Франция)
Източник: organicauthority.com
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Измийте и нарежете малка диня без семки, като премахнете кората й. Нека парчетата са с големина и дебелина, подходяща за гриловане.

  • 2

    Измийте парчетата от солта и ги подсушете с кърпа.

     

  • 3

    Намажете със зехтин.

  • 4

    Поставете ги върху предварително загрята скара на средна температура и ги гответе по 3 минути от всяка страна, докато се появят решетъчните следи.

  • 5

    Ето тук се запознайте с различните начини на сервиране.

продукти
1 бр.диня
1 ч.л.зехтин
Коментари(4)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
4
Nina Stanislavova
05.07.2013 | 16:03
а солта кога се слага и защо . много странен начин за хапване на диня , но изглежда хубаво
3
Vqra Petrova
05.07.2013 | 15:24
Това пък е абсолютна лудост,ама знае ли човек, изглежда любопитно поне.
2
ана
05.07.2013 | 13:04
Не ми изглежда вкусно.
1
elena atanasova
04.07.2013 | 22:00
Това е любимият ми плод, но така приготвена ще трябва да пробвам.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Глазирани ябълкови резенчета
    30 мин.
  • Паста със сусам
    15 мин.
  • Глазирано и гриловано свинско
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...