Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Домашна Пиня Колада

7
Домашна Пиня Колада
Източник: Svetlana Koleva
Добави в Моят Кулинар
Кулинар:
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
15 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Захарта се карамелизира на бавен огън, след което към нея се добавят сгорещеното прясно мляко и кафето.

  • 2

    Всичко това се бърка до пълно разтваряне на захарта. Към готовата смес се прибавя ракията и се оставя да изстине.

  • 3

    Консумира се с кубчета лед.

Коментари(7)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
7
poli asenova
18.10.2013 | 18:24
Отговор на коментар #5 от stefaniika koleva:
Мента със сметана пробвай, ще ти хареса.
6
pepi damjnova
18.10.2013 | 08:48
Отговор на коментар #5 от stefaniika koleva:
И на мен ми е малко странно, но може добре да се получава.
5
stefaniika koleva
17.10.2013 | 21:52
Ракия с прясно мляко!!!
4
ана
17.10.2013 | 19:22
Много сладко.
3
Vqra Petrova
17.10.2013 | 16:42
Бляк :) това и домашно не звучи вкусно“
2
kalinka kalinkova
16.10.2013 | 09:33
Ще пробвам да е приготвя.
1
тихомира илиева
16.10.2013 | 09:02
Хареса ми. Ще я опитам.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Печени леко пикантни крилца
    45 мин.
  • Ориз от карфиол със зеленчуци
    20 мин.
  • Печен пащърнак на фурна
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво си поискахте от кулинарния Дядо Коледа? 1
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Две разкошни кексчета в чашки
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...