Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Домашни бишкоти

1
Домашни бишкоти
Източник: Wikimedia Commons
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:десерт
Кулинар:
Рейтинг: 2.5
(базиран на 4 отзива)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Разбийте жълтъците с 80 г пудра захар до побеляване.

  • 2

    Прибавете последователно белтъците, разбити на сняг с останалата пудра захар.

  • 3

    Добавете брашното, рома и ванилията.

  • 4

    Шприцовайте тестото на пръчици с дължина около 4-5 сантиметра върху намаслена и поръсена с брашно тава.

  • 5

    Поръсете бишкотите с половината от кристалната захар и печете на умерена фурна 15 минути.

  • 6

    След като изстинат, ги слепете две по две с тънък пласт мармалад.

  • 7

    Глазура: Сгъстете на водна баня какаото, останалата кристална захар и 100 мл вода.

  • 8

    Прибавете маслото.

  • 9

    След като поизстине, я шприцовайте върху бишкотите.

продукти
Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
Desislava Stoyanova
16.05.2014 | 17:12
това на снимкта въпросните бишкоти ли са?
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пилешко, глазирано с балсамов оцет
    15 мин.
  • Картофена салата с бекон
    20 мин.
  • Руски чаени сладки
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Човек жертва здравето си с идеята да спечели пари, след това дава парите си, за да възстанови здравето си. Ядосва се за бъдещето си,...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусните чушки бюрек!
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...