Сложете в 1/2 ч.ч. студена вода 3-те пакетчета желатин. Леко разбъркайте.
В тенджерка на средна температура сложете останалата вода, захарта, солта, меда и царевичния сироп. Не разбъркайте, продуктите сами ще се разтворят.
Сместа трябва да заври. Оставете да се готви, докато стигне 115 С.
С миксер започнете да бъркате сместа с желатин и малко по малко наливайте сиропа в купата. Бъркайте 3 минути на слаба скорост, после още 10 на силна. Ще стане на сняг.
Добавете ванилията и разбивайте още 1 минута.
* Приготвената дотук смес е крем маршмелоу, който можете да ползвате за глазури за торти или декорация.
Застелете тавичката с хартия за печене или фолио, наръсете с пудра захар и изсипете сместа.
Загладете добре с пръсти. Отгоре наръсете още пудра захар. Оставете така за 8 часа или за цяла нощ на стайна температура. Не покривайте тавичката. После нарежете с остър нож.