Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Дроб сърма със зелена заливка

Дроб сърма със зелена заливка
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
70 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сварете агнешкия комплект, без черния дроб, в подсолена вода. След като изстине, нарежете на кубчета.

  • 2

    Запържете бялата част от пресния лук с 2 с.л. олио, добавете ориза, нарязаните дреболии, сол на вкус, черен пипер и половината джоджен. Сипете от бульона, като добавяте по-малко, докато ориза се свари. Сложете в тавичка.

  • 3

    За заливката: В останалите 2 с.л. олио запържете брашното до златисто.
    Нарежете останалата половина от джоджена, дивисила, зелената част на лука, смесете с яйцата, киселото мляко и изпърженото брашно.

  • 4

    Залейте дроб сърмата и запечете, докато се зачерви.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Хайвер от авокадо
    < 10 м.
  • Бананово-шоколадов шейк
    < 10 м.
  • Пилешки дробчета с праз лук
    40 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Еха, чудна идея за закуска
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...