Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Желиран език

Желиран език
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    В тенджера със студена вода поставете месото и езиците заедно с подправките и солта. Когато месото се свари, извадете и обелете езиците. Нарежете месото и езиците на кубчета. 

  • 2

    На дъното на подходящ съд наредете парченца от туршията, кубчета месо, магданоз.

  • 3

    Желатина разтворете в студена вода.

  • 4

    Прецедете бульона и отмерете 500 мл, които загрейте на котлона. Сипете набъбналия желатин и бъркайте, докато желатинът се разтвори.

  • 5

    Сипвайте от бульона с лъжица върху месото. Покрийте с фолио и оставете с хладилника да се желира. Поднесете с туршия.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Хайвер от авокадо
    < 10 м.
  • Бананово-шоколадов шейк
    < 10 м.
  • Пилешки дробчета с праз лук
    40 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...